duminică, 11 septembrie 2011



Stiu ca u  fashion ! Esti pregatit de toamna?!!?






Hello dragilor…


            A  venit toamna !!!!! deci trebuie sa ne schimbam putin garderoba, sa mai "punem " ceva pe noi !!!

           Putem incepe simplu cu o esarfa, care poate face parte din tinuta d-voastra in orice moment al zilei, purtata exact cum va spune imaginatia : lunga, scurta, un nod, doua noduri , funda, prinsa sau lasata sa curga in fata  , pe spate, pusa intr-o parte….pe putin 30 de metode va pot spune numai eu J,   dar care  neaparat trebuie data jos cand ajungem intr-un club , restaurant, etc !


Un " must have " de ani de-a randul care nu ar trebui sa lipseasca de la nimeni din sifonier este clasicul trench, gen Burberry… nu dam nicodata gres cu el, sport wear,  office wear , casual wear, street wear… putem sa-l portam peste tricou sau peste camasa, la tenesi sau la pantofi, ca si culoare opteaza pentru  crem   .



Incaltarile de toamna ar trebuie sa fie inalte : bocancii, cizmele de piele nu ar trebui sa lipseasca.


For her :  o tinuta care nu ar da gres niciodata , cizme , o rochita pana la genunchi , trench, eventual o esarfa ! ca accesorii poti opta pentru bratari din piele, mici brose "hand and home made" : fluturashi, carlige micutze de rufe :).









For him : pantalon sarouel, tricou deep V neckline, esarfa ,ghetute, trench !ca accesorii : poti opta pentru un ceas- cadran cat mai mare, bratari din piele, un fes simplu si ochelari rama patrata …vei fi perfect !







            Stilurile impuse de designeri anul acesta  din care am putea sa ne inspiram sunt :  mix print ( DG, Prada, Jil Sander , etc ) , all white ,  70's,  neon color block ( Marc Jacobs, Jil Sander , Christopher Kane, ),punk ( Rick Owens, Prada) 
Materiale cele mai intalnite pe podium anul acesta sunt : matasea, catifeaua , dantela, blana,pielea.
Ca si culori poti opta spre un albastru inchis, maro, gri si culorile toamnei : kaki, bej,  rosu puternic- carmin, bordo, albastru, gri, auriu .


In categoria must have-uri toamna - iarna 2011 avem : imprimeuri : de la flori, maimute si zebre, pana la motive abstracte : dungi, buline ; piele traforata : cine a spus ca nu exista dantela din ...piele???!! ; culori electrice : neon- nuante puternice pentru femei care refuza sa fie ignorate ; trench-ul - luat direct din garderoba masculina si mutat in cea a femeilor de succes ; platforme : un omagiu adus anilor 70's ; geanta marime medie ; mult adoratul negru, atat de in voga se transforma  in alb ;dantela ;obi belt-urile: cea mai sic varianta de a sublinia talia ; fusta lunga : o lungime care poate ascunde multe ….
Am postat si cateva poze cu sugestii de tinute, sper sa va fie de ajutor !


Sa aveti o toamna frumoasa !!!


(Va urma)

Niciun comentariu: